„Who We Are Makes A Difference“

Vanuit deze filosofie verhandeld Flower Power al meer dan 30 jaar Bloemen & Planten.

 

Flower Power is al reeds meer dan 30 jaar een begrip in de bloemen en planten branche in Duitsland. Met een aantal eigen filialen en meer dan honderd verkooppunten is  Flower Power  in staat ervaring, inkoopvolume en haar passie voor bloemen en planten  te verbinden. Hierbij zijn kwalitiet en een faire prijs voor ons een vanzelfsprekendheid  en willen wij u met de nieuwste trends, inspireren. Ons team is  dagelijks in de weer om via de veiling en kweker assortimenten samen te stellen, producten te vergaren alsook de kwaliteit te waarborgen.

Wie we zijn maakt het verschil, ons team staat voor u klaar.

 

Wim Linssen | Directeur/oprichter Flower Power

Bloemen & Planten

Dagelijks verse aanvoer van Bloemen en Planten, met ruime keus, tegen aantrekkelijke prijzen en wekelijks extra aanbiedingen. Bij grotere afnames snijbloemen, planten en tuinplanten, maken wij graag offertes voor volume korting. Wij hebben een eigen bezorg service, die dagelijks de bestellingen,  of grotere planten/volumes bij u thuis bezorgt.

Passie & Verbinden

“Who We Are Makes A Difference” is een slogan,

die u in onze producten en werkwijze zult herkennen. Ondernemer Wim Linssen, eigenaar van Flower power, heeft als visie dat elk mens het recht heeft om te groeien, in een wereld waar hij/zij zich kan laten zien en erkend voelt. Dat alles wat leeft recht heeft op een veilige omgeving, geliefd te zijn en de moeite waard is om te vieren. Deze passie wil hij ook delen in zijn bedrijf, zijn werknemers en klanten.  Naast zijn bedrijf steekt de ondernemer Wim Linssen, energie en een stukje winst in stichtingen die tot doel hebben vooral jongeren in hun kracht te zetten.

Trendy & Inspirerend

Om onze klanten te verzekeren van de nieuwste trends op gebied van planten, snijbloemen, arragementen en kado/sfeer accesoires,  zal onze trendwatcher op beurzen op zoek zijn naar trendy producten, die onze klanten inspireren,  onze shop spannend houdt en de klant tracht te verleiden ons wekelijks te bezoeken. Zelf de tekst drukken op het lintje van Uw  boeket? Een snufje parfum op Uw kaartje? Wij zullen altijd op zoek zijn om uw aankoop nog specialer en persoonlijker te maken.